Kattints Kattints

Aliante Build

Szolgáltatásaink

Nyaraló kabinok

A svédek által kialakított nyaraló kabinok manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon is. Nem véletlenül, hiszen nagyon praktikus építmények, melyek viszonylag gyorsan és egyszerűen felépíthetők. Amennyiben szeretne egy sajátot, méghozzá prémium minőségben, keresse az Aliante csapatát!

Könnyűszerkezetes épület

Gondolta volna, hogy egy könnyűszerkezetes épület akár néhány hét alatt felhúzható? Teljes értékű lakóingatlan építhető ezzel a technikával gyorsan és egyszerűen.

Kerti pihenő

Egy sűrű hét végeztével nincs is jobb hétvégi program, mint kicsit kipihenni az elmúlt napok fáradalmait és kikapcsolódni az otthonunkban. Sütögetni a családdal, barátokkal, vagy egyszerűen csak üldögélni és olvasni. A saját udvarunkban valóban felemelő érzés. Aknázza ki Ön is az otthonában, jobban mondva a telkén rejlő lehetőségeket! A megfelelő bútorokkal, pihenőhelyekkel remek új lehetőségeket adhat családi házának.

Gazdasági létesítmények

Gazdasági létesítmények építésében is számíthat az Aliante prémium minőségű szolgáltatásaira: Istállók, állattartásra szánt épületek, melléképületek, tároló helyiségek, csarnokok, egyedi megrendelések tervezése, teljeskörű kivitelezése minőségi alapanyagokkal, kiváló szakértelemmel. 

Faépítészet

Manapság egyre népszerűbb a faépítészet: faházak építése, lakások, irodaépületek, kerti kiegészítők, gazdasági létesítmények is készíthetők fából, méghozzá prémium minőségben.

Aliante Build

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket