Kattints Kattints

Aliante Build

21 év

Cégünk a faipar iránt elhivatott, szakképzett csapat, 20 éves szakmai tapasztalattal

3-4 hét

Ennyi idő alatt is elkészítjük saját kerti pihenőjét

20+

Több, mint 20 munkatársunk áll rendelkezésére

Egyedi kerti pihenők építése

Milyen kerti pihenőket válasszon?

Szeretne üldögélni a szabadban csak úgy, pihenni, olvasni, napozni egyedül, vagy a családdal, esetleg barátaival? Grillpartit csapna, meghívná vacsorára kollégáit is? Szeretne lazítani a saját telkén, és ehhez a megfelelő kinti pihenésre alkalmas helyet keresi? Ne görgessen tovább, ugyanis az Alainte nemcsak megtervezi, hanem meg is építi álmai pihenőjét, ami még jobb lesz, mint ahogyan azt elképzelte! Bármilyen célból alakítaná ki kertjében a tökéletes környezetet a lazításhoz, mi teljes egészében elkészítjük Önnek. Csak mondja el nekünk, hogyan álmodta meg, csapatunk pedig tervez és kivitelez! Egyedi ajánlatokért keressen minket!

Egyedi pihenőhelyiségek építése

Az Aliante Kft. a faépítészetben, valamint egyéb könnyűszerkezetes építészeti megoldásokban jártas, prémium kategóriájú kivitelező cég, ügyfélközpontú, rugalmas és hozzáértő csapattal. Egyedi ötlettel, elképzeléssel forduljon hozzánk, mi azt megtervezzük, kivitelezzük, lebonyolítjuk. Bármilyen típusú építmény kivitelezését vállaljuk, termékpalettánk nemhogy széles, hanem mondhatni végtelen. 

Többfunkciós kültéri pihenőhelyiségek építése

Az udvar nagyon fontos része egy család életének. Arra, hogy nagyban ne korlátozza a szabadban töltött idő mennyiségét az időjárás, megoldás lehet egy tetővel, esetenként oldalfalakkal is rendelkező kinti pihenő rész, mely kényelmes, esztétikus, és a családi házhoz illeszkedik. 

Házat kiegészítő kis kuckó

Nagyon impozáns tud lenni a ház folytatásaként, egy szép ülőgarnitúrával, asztallal berendezve. Pótolhatja, vagy kiegészítheti a teraszt akár, de ha a kert végében képzelte el pihenő párnákkal, babzsák fotelekkel kis oázisát, azt is megvalósítjuk. Itt Ön dönt, mi pedig segítünk! 

Kikapcsolódás a medence mellett

Medencéje van és mindig meggyűlik a baja az árnyékkal? Egy kerti pihenő a medence mellett jó választás! Egyedi megoldásainknak köszönhetően bármilyen medencét kiegészítő kerti pihenőt megépítünk, ami felveszi a harcot a wellness szállodák pihenő részlegével.

Kerti pihenő nem csak otthonra

Akár szálloda, hotel vagy egy étterem kinti pihenő helyiség kivitelezését egyaránt vállaljuk, lényegében bármely nagyobb volumenű munkát, amelynél fontos az esztétikusság, a funkcionalitás és elsősorban a minőségi munka. 
Tervező csapatunk helyszíni felméréssel, igényei összegyűjtésével fogja előre megtervezni telke legjobb részét. Már a tervezési folyamatban odafigyelünk a praktikus elemekre, valamint a designra. A gyártás során a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk, a kivitelezést pedig szakembereink végzik el. Kérje ajánlatunkat most!

Aliante Build

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket