Kattints Kattints

Aliante Build

21 év

Cégünk a faipar iránt elhivatott, szakképzett csapat, 20 éves szakmai tapasztalattal

100+

Gazdasági épületet terveztünk és valósítottunk meg

20+

Több, mint 20 munkatársunk áll rendelkezésére

Istállók, lovardák, melléképületek építése

Gazdasági létesítmények típusai, amelyeknél kérheti a segítségünket

Szívesen vállalunk nagy lélegzetvételű, komplett feladatokat, mint: 
  • gazdasági épületek, 
  • istállók, 
  • lovardák, 
  • melléképületek, 
  • tároló helyiségek, 
  • állattartásra szánt épületek, 
  • csarnokok. 
Ezeket a gazdasági létesítményeket fa- vagy acélszerkezettel a megrendelő által elképzeltek szerint készítjük a legjobb szakmai háttérrel, szakemberekkel, kimagasló tapasztalatunk alapján. 

Könnyűszerkezetes gazdasági létesítmények

Könnyűszerkezetes építésben való nagy múltunknak köszönhetően kellő szakértelemmel rendelkezünk a legjobb minőségű szerkezetek megépítésére. Akár elsőrangú fából, akár előre gyártott elemekből kívánja a megrendelő, a kivitelezés professzionális módon zajlik: az alapozástól egészen az épület átadásáig. A könnyűszerkezetes épületek előnye, hogy rendkívül gyorsan megépíthetők, így rövid határidőn belül is lehetőség van a kivitelezésre. Bármilyen típusú gazdasági létesítményt szeretne, mi biztosan tudunk segíteni egyedi tervei megalkotásában és létrehozásában!

Faszerkezetes gazdasági létesítmények

Nagy kapacitású gyártóüzemünkben modern technológiai gépparkunknak köszönhetően tudjuk a fa és egyéb alapanyagot kezelni, előkészíteni, hogy a helyszíni összeállítás során a szerelés már gyorsan és zökkenőmentesen haladhasson. A megfelelő előkészítés nagyban gyorsítja és hatékonnyá teszi az építési folyamatot, ezáltal tartós és hosszú életű fa építményeket, mezőgazdasági épületeket tudunk megrendelőink számára biztosítani.

Könnyűszerkezetes csarnokok 

Egy tágas, masszív és praktikus raktárcsarnok tervezéséhez jelentősen hozzájárul a  Megrendelőinkkel folytatott folyamatos kommunikáció, mely során megismerhetjük az igényeiket, ezáltal gyors megoldást tudunk kínálni kiemelkedő tárolási megoldások létrehozásában!

Állattartásra szánt épületek

Egy istálló építése során figyelembe kell venni azokat a szempontokat, amelyek megfelelnek ahhoz, hogy állattartásra alkalmas legyen az épület: Legyen alkalmas télen is, tartósan védjen az időjárás viszontagságaitól, biztonságos legyen, és mind a kialakításában, mind a kiegészítő megoldásaiban legyen állatbarát!
Mindezek az elvárások az Aliante megoldásaival gyorsan és hatékonyan mevalósíthatók.
 

Aliante Build

Ajánlatkérés