Kattints Kattints

Aliante Build

21 év

Cégünk a faipar iránt elhivatott, szakképzett csapat, 20 éves szakmai tapasztalattal

100+

Könnyűszerkezetes épületet terveztünk és építettünk

20+

Alvállalkozó segíti csapatunk munkáját

Házépítés gyorsan? A megoldás a könnyűszerkezetes épületek választása

Könnyűszerkezetes épületek az Alianténál

A hazai faipari mérnök által alapított Aliante Kft. magyar tulajdonú cég, jelentős tapasztalattal és referenciával rendelkezik az építőipar több szegmensében. Cégünk fő védjegye a szakértelem és precizitás, versenyképes áraink mellett a megfelelő minőségre törekszünk, a kivitelezés, illetve generálkivitelezés teljes folyamata során. A fő szolgáltatásaink között szereplő faépületek építése mellett egyéb könnyűszerkezetes épületek megépítését is vállaljuk, legyen az bármilyen egyedi elképzelés, vagy akár hatféle típusházunk közül az egyik, mely megfelel a Megrendelői igénynek.

Házépítés gyorsan? A megoldás a könnyűszerkezetes épületek választása

Rómát sem egy nap alatt építették, így nekünk is szükségünk lesz néhány hónapra, hogy felhúzzuk legújabb álomotthonát, vagy irodaépületét. Ha gyorsan és egyszerűen akar házat építeni, akkor válassza a könnyűszerkezetes épületeket! A legfőbb pozitívumuk, hogy viszonylag egyszerűen és nagyon rövid idő alatt elkészülnek. 

Mennyire megbízhatóak az ilyen épületek?

Az általunk készült könnyűszerkezetes épületek megbízhatóságban vetekszenek a hagyományos épületekkel, ugyanis teljes mértékben el vannak látva megfelelő szigeteléssel. Teljesen biztonságosak, alkalmasak arra, hogy egy szép és élhető otthont varázsoljon belőlük, annyi különbséggel, hogy az idő töredéke alatt elkészülnek, mint a hagyományos téglaépítésű házak. A vékony falaknak köszönhetően kisebb a helyigénye, ennek ellenére a hang és hőszigetelés ugyanúgy megoldott. Sokan idegenkednek hazánkban ezektől az épületektől, de a tengerentúlon nem véletlenül olyan népszerűek, hiszen gyors, praktikus és hatékony megoldást jelentenek. 

Könnyűszerkezetes épületek és típusházak

Amennyiben könnyűszerkezetes típusházaink közül választ, semmi dolga nem lesz a tervezést tekintve. Ezek a típusházak alapos tervezés alapján készültek, mind bevált típusok a legoptimálisabb kiosztással, elrendezéssel. Persze amennyiben egyedi megoldást szeretne, úgy tervezőink is rendelkezésre állnak, és segítenek megtalálni az Ön számára legkedvezőbb megoldást, legoptimálisabb kialakítást, hogy egyaránt esztétikus és kellemes környezet is legyen a könnyűszerkezetes épületekben. Önnek csak az ötleteit kell megosztania, majd élveznie a pár hónap alatt elkészült csodálatos eredményt, álmai otthonát vagy irodáját!

Aliante Build

Ajánlatkérés