Kattints Kattints

Aliante Build

21 év

Tapasztalattal rendelkezik cégünk

100+

Üdülőt, hétvégi házat építettünk egyedileg tervezve

20+

Több, mint 20 munkatársunk áll rendelkezésére

Nyaralók kivitelezése, építése

Hogyan lehet saját üdülőházam?

Manapság egyre népszerűbbek az egyszerű szerkezetes, könnyedén és gyorsan felépíthető épületek. Az Aliante csapatával minden eddiginél gyorsabban lehet úgy, hogy Önnek gyakorlatilag semmi dolga nem lesz az egésszel. Profi csapatunk nemcsak megtervezi, hanem meg is építi bungalóját, egyedi igényeit alapul véve. Rengeteg nagyszerű szakemberrel dolgozunk együtt, így nem kell külön keresgélni őket, hanem mi mindent elvégzünk egyben. Csapatunk folyamatos egyeztetési lehetőséget biztosít, hogy elképzelései pontosan úgy valósuljanak meg, ahogy Ön megálmodta!

Milyen hétvégi házakat készítünk?

Függetlenül attól, hogy egy alpesi jellegű faházat, egy svéd mintára készített minimál házikót vagy egy cölöpökön álló kabint szeretne, mi profizmussal állunk rendelkezésére már a tervezéstől, egészen a megvalósításig, a kulcsok átadásáig. Cégünk, már 20 éves tapasztalattal rendelkezik ebben az iparágban és ez idő alatt rengeteg könnyűszerkezetes épületet húztunk fel. Legyen szó bármilyen típusú épületről, egyedi elképzelésről, mindent megteszünk annak érdekében, hogy teljes mértékben elégedett legyen a munkáinkkal. Célunk, hogy megépítsük álmai épületét, és benne pihenve örömmel gondoljon majd vissza ránk! Megvannak már a tervei? Keressen fel minket és kérje mielőbb ajánlatunkat! 

Mennyi idő alatt készülnek el a kabinok? 

A kabinjaink - egy normál üdülésre szolgáló épület megépítéséhez képest- nagyon gyorsan elkészülnek. A leghatékonyabb megoldás, ha egy készet rendel tőlünk, amelyet a helyszínen szerelünk össze, és telepítünk Önnek. Ezek fából készülnek, fűthetőek és hűthetőek, egyedi megjelenésükkel, és kihasználhatóságukkal nagy népszerűségnek örvendenek ügyfeleink körében, korosztálytól függetlenül. 

Önnek, személyre szabva - minden igényt kielégítve

A ilyen helyiségek több funkciót is betölthetnek egy ember életében. A gyakori home office, az online térbe való átállás miatt azt a világot éljük, amikor egyre több időt tartózkodunk otthon. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetben dolgozunk, tanulunk, meetingelünk, látjuk el a napi feladatainkat. Egy kellemes bungaló nemcsak konkrétan kikapcsolódás céljából használható, hanem akár kihelyezett munkaállomásként, vagy vendégházként is. A kertje végébe is építtetheti, ha szüksége van egy elszeparált helyre a munkához, tanuláshoz, vagy alkotáshoz. Ennek köszönhetően a kertre néző kilátással lesz egy csendes és nyugodt helye, hogy ellássa feladatait.

Aliante Build

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket