Hatékony megoldások

Fedezze fel a nagypaneles technológia lenyűgöző világát és építkezzen velünk bizalommal! Cégünknek sokéves tapasztalata van nagypaneles technológiával épített családi házak, irodaépületek és ipari létesítmények kivitelezésében. Rugalmas gyártási folyamataink lehetővé teszik, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljunk az ügyfelek egyedi igényeire, így biztosítva az Ön álmai épületét.

Mérettől független megoldások

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Biztonság és hatékony kivitelezés

Szerkezeteink ETA minősítéssel rendelkeznek, melyet az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKFT (ÉMI) hitelesít. Ez garantálja, hogy minőségi alapanyagokat és a legmagasabb szintű minőségbiztosítási előírásokat alkalmazzuk. A modern technológia és szakmai folyamataink eredményeként időt és energiát takarítunk meg a gyártás során, melyekkel a helyszínenminimális hibalehetőséggel szerelünk össze a gyártmányterveink alapján.

Számunkra az Ön egyedi igényei a legfontosabbak. 3D látványtervezés segítségével pontos képet kaphat elképzeléseiről, melynek alapján szakértő csapatunk a legmagasabb minőségű nagypaneles szerkezeteket hozza létre.

A nagypaneles szerkezetek előre gyártottak és könnyen összeszerelhetők, így jelentősen felgyorsítják az építési folyamatot. Ezáltal időt és költségeket lehet megtakarítani a kivitelezés során, ami rendkívül fontos tényező, különösen nagyobb építkezéseknél, mely mellett a minőség és biztonság sem szenved csorbát. A nagypaneles szerkezetek gyártása során szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül, biztosítva a magas szintű minőséget és tartósságot.

A nagypaneles szerkezetek kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ami az energiahatékonyság terén is előnyt jelent. Csökkentik az energiafelhasználást és segítik a megfelelő hőmérséklet fenntartását az épületben.Rugalmasságot és kreativitást biztosít az építészeknek és tervezőknek, így minden ügyfél igényeire hatékonyan lehet reagálni. Ezáltal az építészet terén széles lehetőségek nyílnak az egyedi igények kielégítésére, és az építészeti innovációk előtérbe kerülnek.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

3D látványtervezés

Statikai tervezés

Nagypaneles készházak

Kiviteli tervek készítése

Bérgyártás, bérszabászat

Szeglemezes tartók

Festés, felületkezelés

Optimalizált anyagkalkuláció

Szállítás, daruzás

Lapszabászat

Tanácsadás

Gyártmánytervezés

KVH, BSH értékesítés

Egyedi szerkezetek

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Teljeskörű szolgáltatásnyújtás
  • Akár szerkezetkész vagy kulcsrakész megoldások

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*