Átgondolt tervezés.

Egy építkezés ma már elég komplex folyamat: számos részletre kell odafigyelni, különben időben és anyagilag is nagyon „elúszhat” a projekt. Érdemes tehát a tervezés során kihasználni a különféle mérnöki szolgáltatások nyújtotta lehetőségeket és előnyöket, hogy a kivitelezés és a megvalósítás már gördülékenyen mehessen

Mérettől független megoldások

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Hatékony kivitelezés

Abban a kérdésben, hogy mikor milyen mérnököt hívjunk segítségül, sokan a Google-től várják,  de ott nem mindig lelhető fel elég információ. Arról nem is beszélve, hogy a szakmai tanácsadást nem helyettesítheti egy gyors keresés. A nem megfelelő információk alapján született döntések, illetve a nem kellően hozzáértő szakemberek miatt időt és pénzt veszíthet az ember. Érdemes egy olyan céggel felvenni a kapcsolatot, ahol rendelkezésre áll egy tapasztalt mérnöki gárda, akik nemcsak az építkezések hatékony levezénylésében gyakorlottak, de ismerik a vonatkozó jogszabályokat is.

Míg korábban egy-egy gazdasági vagy lakóépületet egy kisebb közösség tagjai is fel tudtak építeni, pusztán az elődeiktől illetve az idősektől ellesett tudás alapján, ma már például az alapanyagok, a modern technológia vagy a szabályozások miatt ez nem mondható el. Sőt, nem is csak egyféle mérnöki tudásra és tapasztalatra van szükség ahhoz, hogy az ötletből kész ingatlan legyen.

Hányféle mérnökre van szükség, míg egy épület elkészül?

Már a tervek elkészítéséhez szükség van építészmérnökre, illetve később statikusra, belsőépítészre, de famunkák esetén például faipari mérnököt, a gépészeti berendezésekhez gépészmérnököt, a villamossági kérdésekhez villamosmérnököt kell segítségül hívni. Társasház esetén tovább bonyolódnak a szálak, nem is beszélve a raktárakról, csarnokokról, gazdasági- vagy állattartásra alkalmas épületekről. Ahogy a tervezhető épületek tárháza szinte végtelen, úgy a szakági tervezők száma is.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

3D látványtervezés

Statikai tervezés

Nagypaneles készházak

Kiviteli tervek készítése

Bérgyártás, bérszabászat

Szeglemezes tartók

Festés, felületkezelés

Optimalizált anyagkalkuláció

Szállítás, daruzás

Lapszabászat

Tanácsadás

Gyártmánytervezés

KVH, BSH értékesítés

Egyedi szerkezetek

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Teljeskörű szolgáltatásnyújtás
  • Akár szerkezetkész vagy kulcsrakész megoldások

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*