Egyedi megoldások

Cégünk kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt egyedi tetőszerkezetek terén, legyen szó családi házakról, társasházakról, középületekről vagy műemlék épületekről. Rugalmas tervezési és gyártási folyamataink lehetővé teszik, hogy minden egyes projektünk szigorú műszaki és esztétikai követelményeinek megfelelően személyre szabott megoldásokat kínáljunk.

Mérettől független megoldások

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Tervezéstől a kivitelezésig

Egy tetőszerkezet megtervezése majd megvalósítás olyan komplex feladat, amely rengeteg körültekintést igényel és számtalan meglepetést rejthet magában. Ez csak úgy kerülhető el, ha rutinos, a folyamatokat és a részleteket alaposan ismerő szakemberek végzik.

Egyedi tetőszerkezetek tervezése során előzetes 3D látványtervezést készítünk, hogy pontos képet kapjunk az elképzelésekről és azok megvalósításáról. Szakértő csapatunk igény szerinti felmérést végez, hogy minden projekt az Ön igényeihez és az adott terület sajátosságaihoz igazodjon. A pontos optimalizált anyagkalkuláció és a minőségi anyagok széles választéka, beleértve a hazai fűrészárukat, gyalult szárított hossztoldott fűrészárukat (KVH), valamint rétegelt ragasztott faanyagokat (BSH), biztosítja a hatékony és gazdaságos munkavégzést.

Körmendi üzemünk alkalmas hagyományos ácsszerkezeti kapcsolatok kialakítás (lapolások; egyenes csapozás, Fecskefarkú csapozás) valamint számítógép vezérelt ácsszabász megmunkáló központtal rendelkezünk. Minden szerkezeti elemet egyedi sorszámmal látunk el, hogy a projektek során egyszerűen összeállítható legyen, ezzel felgyorsítva és pontosítva a kivitelezést. Emellett a megrendelések pontos ütemezése is biztosított, hogy az időbeosztás mindig precíz legyen és a projektek hatékonyan valósuljanak meg.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

3D látványtervezés

Statikai tervezés

Nagypaneles készházak

Kiviteli tervek készítése

Bérgyártás, bérszabászat

Szeglemezes tartók

Festés, felületkezelés

Optimalizált anyagkalkuláció

Szállítás, daruzás

Lapszabászat

Tanácsadás

Gyártmánytervezés

KVH, BSH értékesítés

Egyedi szerkezetek

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Teljeskörű szolgáltatásnyújtás
  • Akár szerkezetkész vagy kulcsrakész megoldások

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*