Egyszerűen. Hatékonyan.

Nagy kapacitású gyártóüzemünkben modern technológiai gépparkunknak köszönhetően tudjuk a fa és egyéb alapanyagot kezelni, előkészíteni, hogy a helyszíni összeállítás során a szerelés már gyorsan és zökkenőmentesen haladhasson. A gazdasági létesítmények nagyban különböznek funkciójukban, azonban a megfelelő előkészítés nagyban gyorsítja és hatékonnyá teszi az építési folyamatot, ezáltal tartós és hosszú életű fa építményeket, mezőgazdasági épületeket tudunk megrendelőink számára biztosítani.

Mérettől független megoldások

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Tervezéstől a kivitelezésig

Egy gazdasági létesítmény megtervezése majd megvalósítás olyan komplex feladat, amely rengeteg körültekintést igényel és számtalan meglepetést rejthet magában. Ez csak úgy kerülhető el, ha rutinos, a folyamatokat és a részleteket alaposan ismerő szakemberek végzik.

Egyedi létesítmények tervezése során előzetes 3D látványtervezést készítünk, hogy pontos képet kapjunk az elképzelésekről és azok megvalósításáról. Szakértő csapatunk igény szerinti felmérést végez, hogy minden projekt az Ön igényeihez és az adott terület sajátosságaihoz igazodjon. A pontos optimalizált anyagkalkuláció és a minőségi anyagok széles választéka, beleértve a hazai fűrészárukat, gyalult szárított hossztoldott fűrészárukat (KVH), valamint rétegelt ragasztott faanyagokat (BSH), biztosítja a hatékony és gazdaságos munkavégzést.

Vállaljuk nagy lélegzetvételű, komplett feladatokat, mint például gazdasági épületek, istállók, lovardák, melléképületek, tároló helyiségek és csarnokok. Mindezeket fa- vagy acélszerkezettel, a megrendelő elképzeléseinek megfelelően készítjük a legjobb szakmai háttérrel és kimagasló tapasztalattal.

Az egyedi épületek tervezésekor folyamatos kommunikációnk révén megismerjük az igényeket, és gyorsan reagálunk, hogy kiemelkedő tárolási megoldásokat tervezhessünk és valósíthassunk meg. Az állattartásra szánt épületek tervezésekor fontos szempontokat vesszük figyelembe, hogy azok minden szükséges kritériumnak megfeleljenek.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

3D látványtervezés

Statikai tervezés

Nagypaneles készházak

Kiviteli tervek készítése

Bérgyártás, bérszabászat

Szeglemezes tartók

Festés, felületkezelés

Optimalizált anyagkalkuláció

Szállítás, daruzás

Lapszabászat

Tanácsadás

Gyártmánytervezés

KVH, BSH értékesítés

Egyedi szerkezetek

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Teljeskörű szolgáltatásnyújtás
  • Akár szerkezetkész vagy kulcsrakész megoldások

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*