Hétvégi nyaraló tervezése és kivitelezése

Projekt kezdete/Év

2021

Épület jellege

Nyaraló

Projekt mérete (m2)

45

A velemi projektünk során a festői környezetben elhelyezkedő kőszegi hegyoldalban készítettünk egy egyedi gyártású, energiahatékony hétvégi nyaralót, amely megrendelőink visszajelzése alapján télen is kényelmesen lakható.

Hasonló projekten gondolkodik? Lépjen velünk kapcsolatba!

A lélegzetelállító kilátás mindennapi pozitív hatása

Egy orvos házaspár keresett meg minket a pandémiát követő időszakban, hogy a meglévő épületükhöz szeretnének egy nagypaneles hozzáépítést, mivel egyre több időt töltenek nyaralójukban. A felméréseket és közös tervezést követően a körmendi üzemünkben készítettünk elő a munkához szükséges paneleket.
A közel 50 négyzetméteres nyaraló- és lakófunkciót is ellátó épület külsőleg egy égetett hatású erdei fenyő burkolatot kapott, míg hátul, valamint az épület alsó részein az időjárás viszontagságaira felkészülve lemezfedést alkalmaztunk.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!