Gyorsan. Hatékonyan.

Üdvözöljük a könnyűszerkezetes házak világában! Cégünk, az Aliante Kft., elkötelezett amellett, hogy prémium minőségű és modern otthonokat kínáljon ügyfeleinek. Könnyűszerkezetes házaink nemcsak gyorsan és hatékonyan épülnek fel, hanem rugalmas tervezési lehetőségeiknek köszönhetően minden egyedi igényt kielégítenek.

97 m2 - 165 m2

Teljes folyamatot lefedő szakemberhálózat.

Saját asztalosüzem, nagy gyártókapacitás.

Tervezéstől a kivitelezésig.

Biztonság és hatékony kivitelezés

Szerkezeteink ETA minősítéssel rendelkeznek, melyet az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKFT (ÉMI) hitelesít. Ez garantálja, hogy minőségi alapanyagokat és a legmagasabb szintű minőségbiztosítási előírásokat alkalmazzuk. A modern technológia és szakmai folyamataink eredményeként időt és energiát takarítunk meg a gyártás során, melyekkel a helyszínen minimális hibalehetőséggel szerelünk össze a gyártmányterveink alapján.

Könnyűszerkezetes házaink gyorsan és zökkenőmentesen épülnek fel, ami időt és pénzt takarít meg az ügyfeleink számára. Modern technológiával és tapasztalt szakemberekkel dolgozva biztosítjuk, hogy az építési folyamat gördülékenyen haladjon, és az új otthonukat minél hamarabb élvezhessék.

Minden ügyfelünknek lehetősége van arra, hogy saját ízlése és igényei szerint alakítsa ki új otthonát. Rugalmas tervezési lehetőségeink révén számos stílusban és méretben kínálunk házakat, hogy mindenki megtalálhassa az ideális otthont magának és családjának.

Könnyűszerkezetes házaink nemcsak gyorsan és rugalmasan épülnek fel, hanem kényelmes és energiahatékony otthonokat biztosítanak lakóik számára. Modern hőszigetelési és építészeti megoldásokkal optimalizáljuk az energiatakarékosságot és a komfortérzetet, hogy az új otthon minden szempontból ideális legyen.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

3D látványtervezés

Statikai tervezés

Nagypaneles készházak

Kiviteli tervek készítése

Bérgyártás, bérszabászat

Szeglemezes tartók

Festés, felületkezelés

Optimalizált anyagkalkuláció

Szállítás, daruzás

Lapszabászat

Tanácsadás

Gyártmánytervezés

KVH, BSH értékesítés

Egyedi szerkezetek

Miért velünk?

  • Innovatív, minőségvezérelt megoldások
  • Saját faépítészeti és asztalosüzem
  • Mérnöki megoldások és látványtervek
  • Teljeskörű szolgáltatásnyújtás
  • Akár szerkezetkész vagy kulcsrakész megoldások

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*