Egyedi tetőszerkezetek tervezése, kivitelezése: ettől lesz a végeredmény igazán jó

Lássuk, mi a legjobb egyedi tetőszerkezetek titka: mi az a plusz, amitől a végeredmény tényleg tökéletes lesz.

Akár új tetőben gondolkodik, akár felújítja a már meglévőt, mindenképpen olyan tetőszerkezetre lesz szüksége, amely az adott épülethez és a környezethez is illeszkedik. Ebből adódóan mi abban hiszünk, hogy minden tetőszerkezet egyedi, hiszen nincs két ugyanolyan építmény, sem ugyanolyan környezet. Egyedi tetőszerkezetet kaphat egy könnyűszerkezetes családi ház vagy üdülő, de tároló helyiségek, kocsibeállók, kerti pihenők vagy épp csarnokok, gazdasági- illetve állattartásra szánt épületek fedése esetén is szóba jöhet ez a lehetőség.

Ha viszont az egyediség kerül szóba, az emberek hajlamosak egyből arra gondolni, hogy egy vagyonba fog kerülni, pedig ez nem szükségszerű. Ahogy az sem, hogy a megvalósítás hónapokig tart majd, hiszen ma már a legmodernebb technikai megoldások révén lehetőség van arra, hogy gyorsan, pontosan készítsük el azt az egyedi tetőszerkezetet, amelyet Megrendelőnk elképzelt.

Egyedi tetőszerkezetek: mire van szükség a tökéletes végeredményhez?  

Első és egyben legnehezebb lépésként érdemes elengedni azt a gondolatot, hogy majd mi magunk találjuk ki, milyen tető kerüljön a lakó- vagy gazdasági célra szánt ingatlanunkra. Érdemes ehelyett egy olyan céget megkeresni, akik minden részletet átbeszélnek a Megrendelővel, és igyekeznek az ő elképzelései alapján megalkotni a végeredményt. Mi, az Aliante Buildnél így dolgozunk: száz százalékosan figyelembe vesszük Ügyfeleink igényeit, kéréseit. Nálunk az ajánlatkérés után a tervezőktől a kivitelezőkig mindenki azon dolgozik majd, hogy a lehető legjobban a személyes igényekhez tudjuk igazítani a teljes munkafolyamatot.

Az odafigyelésen, a jó kommunikáción és a „mindent a Megrendelőért” hozzáálláson túl mellettünk szól még többek közt közel 20 éves szakmai múltunk és nagy tapasztalatunk a fával, amit rajongásig szeretünk. Csak prémium minőségű alapanyagokkal dolgozunk, reális áron és a lehető leggyorsabban.

A kiváló minőséget és a gyorsaságot a lehető legmodernebb technológia alkalmazása is segíti. Egyedi tetőszerkezetének háromdimenziós modelljét egy számítógépes program segítségével készítjük el, így pontosan megadható a munkához szükséges anyagmennyiség, illetve minden egyes szerkezeti elem milliméter pontosan leszabható lesz CNC vezérlésű ács-szabászgépünkkel. A szerkezetről készített kiviteli tervek mellé faanyagjegyzéket és szabászjegyzéket készítünk, melyek segítségével a konstrukció a helyszínen egyszerűen és gyorsan felállítható.

Ide kattintva megnézheti, milyen egyedi tetőszerkezeteket készítettünk eddig ügyfeleink részére, amelyek Önt is tovább inspirálhatják.