8 érv a készház technológia mellett

Aki manapság építkezni szeretne, annak a hagyományos házépítési megoldásoknál jóval gyorsabb, olcsóbb és minőségben is verhetetlen módszerek is rendelkezésére állnak, mint a készház építés. Most röviden felvázoljuk ennek lényegét és előnyeit.

Nem túlzás, hogy a nagypaneles technológia napjaink egyik legkorszerűbb és leggyorsabb készház-gyártási technológiája. Ennek során az épület szerkezeti elemeit – a fal-, födém-, és tetőszerkezetek részeit – akár 13 m-es hosszig elkészítik egy üzem gyártósorán, összeszerelik a favázszerkezetet, elhelyezik a hőszigetelést (ha kell, a vakolást is), valamint a külső nyílászárók is a helyükre kerülnek. Ezek a kész elemek villanyszerelésre, gépészeti munkákra is alkalmasak, és a helyszínre szállítás után ott szerelik össze hatékonyan és gyorsan, minimális építési hulladékot produkálva, a megfelelően elkészített alaptestre.

8 ok, miért remek választás a nagypaneles technológia:

  • Előre gyártott, könnyen összeszerelhető szerkezetekről van szó
  • Precíz-pontos, a vízszintes az vízszintes, a függőleges az függőleges
  • Ezekkel jelentősen gyorsabb lehet az építési folyamat
  • Pénztárcabarátabb megoldás
  • Ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagok
  • Rendkívül tartós és biztonságos
  • Szuper a hőszigetelésük
  • Kevesebb energiafelhasználást igényelnek= Hosszútávú fenttartása olcsóbb
  • Rugalmasabb és kreatívabb lehet a tervezési és építési folyamat

A nagypaneles technológia nemcsak az építészeti innovációknak adhat nagyobb teret, hanem az egyedi igények megvalósításának is. Ha Önnek is minden álma egy olyan otthon, ahol teret adhat a különleges megoldásoknak, ugyanakkor gyorsan, költséghatékonyan, környezetbarát módon, kiváló minőségben és biztonságosan készülhet el álomháza, akkor érdemes tovább informálódnia, ezután pedig ajánlatot kérni egy kiváló szakembergárdával és nagy tapasztalatokkal rendelkező, telkeskörű megoldásokat kínáló vállalkozástól.

Nálunk a minőség és a biztonság kéz a kézben jár: szerkezeteink ETA minősítéssel rendelkeznek, melyet az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKFT (ÉMI) hitelesít, erről itt olvashat bővebben.

Nekünk, az Alianténál sokéves tapasztalatunk van nagypaneles technológiával épített családi házak, irodaépületek és ipari létesítmények kivitelezésében, ezért biztosak vagyunk benne, hogy Önnek is tudunk segíteni álmai megvalósításában. Olyan rugalmasak vagyunk, mint a gyártási folyamataink, és olyan pontosak, mint a legmodernebb technológiák, amelyekkel megtervezzük azt az építményt, amelyre Ön már régóta vágyik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük át, hogy Önnek miben segíthetünk.