Álmodjuk meg együtt!

Az Aliante Group minőségi alapanyagok használatával és határidőre történő gyártásával törekszik megrendelői számára kimagasló ügyfélélményt nyújtani. Projektjeinkkel hozzájárulunk ügyfeleink gyors és hatékony készház-, egyedi tetőszerkezet- vagy gazdasági létesítmény kivitelezéséhez

Faépítészeti, könnyűszerkezetes projektjeink az ország számos pontjára és az országhatáron túlra is kiterjednek.

Beton

Nagypaneles, CLT épületeink és faépítészeti megoldásaink célja, hogy az építkezést egyszerűbbé és hatékonyabbá tegyük. Az Aliante Kft. erőssége, hogy saját tervező-, gyártó- és szerelőcsapattal rendelkezünk, így ügyfeleinket a projekt során bármikor támogatást tudunk nyújtani. Korszerű ács megmunkáló CNC gépünk pedig lehetővé teszik, hogy együttműködésünk során nagy hangsúlyt fektessünk az egyedi igényekre és a testreszabott megoldásokra.

Alt

Szakmailag és műszakilag rendelkezésre álló csapatunk mindig készen áll arra, hogy az adott projektet határidőre, tapasztalt szakértőinkkel tudjuk megvalósítani. Cégünk olyan tervezőkkel & kivitelezőkkel dolgozik, akik képesek egyben látni a projektet és biztosítják, hogy a teljes munkafolyamat zökkenőmentesen menjen.

Beton

Díjak, szakmai tagságok

PANFA - Akkreditált Innovációs Klaszter tagság

A Pannon Fa-és Bútoripari Akkreditált Innovációs Klaszter (PANFA)  a maga két évtizedével hazánk legrégebben működő szakmai hálózata, emellett a Nyugat-Dunántúl első akkreditált innovációs klasztere is. Egy olyan gazdasági csoportosulás, amely az ágazatban tevékenykedő, hasonló üzleti értékkel és célokkal rendelkező cégeket fog össze. Klasztertagként mindent megteszünk a hatékony közös projektekért, valamint a szakmai eredeményességért.

Vállalható üzleti szereplő

A Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés olyan cégeket köt össze és formál közösséggé, melyek a teljesítményt és az értékteremtést tekintik a működésük valódi mércéjének, és egyetértenek abban, hogy a piaci verseny ugyanúgy fejleszti őket, mint a win-win típusú üzleti együttműködések. A pozitív szemléletük alapja a megszerzett tudás és a folyamatos fejlődni akarás. Mélyen hisznek abban is, hogy a teljesítményükkel más cégek számára is referenciaként szolgálhatnak, és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Magyarország egy jobban működő, versenyképes ország és még jobb hely legyen.