Kattints Kattints

Aliante Build

Komplett enteriőr

Ön már megálmodott egy komplett enteriőrt? Legyen az modern, klasszikus, látványos design elemeket tartalmazó, vagy egyszerű, nem olyan figyelemfelkeltő, vagy hivalkodó, de funkciójában kiemelkedő praktikus bútorok kombinációja, nagy tapasztalattal rendelkező kivitelező csapatunk Önnek is megtervezi, majd meg is építi az elképzelt egyedi, komplett enteriőrt.
 

Egyedi, komplett enteriőr- pont, ahogyan elképzelte


Cégünk alapítói faipari mérnökként elhivatottak a bútoripari termékek gyártása iránt. Fiatalos lendületük, hozzáértésük garancia a legmagasabb minőségű termékek létrehozására, mely egyaránt esztétikus, használható, és képviseli a megrendelő által megálmodott stílust - legyen az klasszikus, modern, designcentrikus. Vezetőink hisznek a fejlődés szükségességében, és törekednek is rá, ezáltal képesek vagyunk a számunkra is új ötletek megvalósítására. Erre garancia a 20 éves tapasztalat, a minőség és a kreativitás is, mely cégünket jellemzi. Megálmodta lakása, irodája komplett enteriőrjét? Csak egy gombnyomásra van attól, hogy megvalósítjuk!


 

Egyedi, komplett enteriőr magas minőségben


Amennyiben komplett enteriőr kivitelezésének megrendelésre adja a fejét, biztosan szeretne minőségi, prémium végeredményt látni. Amennyiben minket választ ezen a téren sem kell csalódnia. Szívesen vállaljuk a prémium minőségű egyedi bútoroktól a kevésbé figyelemfelkeltő, ám funkciójában kiemelkedő bútortervek megvalósítását is. Minden darab, minden komplett enteriőr, mely kezeink közül kikerül, prémium minőségű alapanyagokból készül, értve ezt a fa- illetve egyéb anyagra, a vasalatokra és a kiegészítőkre is, mint a fogantyúk, fogasok, üveg, tükör, és egyéb olyan alapanyag, ami az egyedi komplett enteriőr kivitelezéséhez szükségeltetik.
 

Egyedi, komplett enteriőr- egyedi bútorokkal


Referenciáink között megtalálható minden olyan típusú bútor, mely a mai kor minőségi és esztétikai követelményeinek megfelel. Készítünk furnérozott, laminált, festett magasfényű bútorokat, de minden egyedi elképzelést szívesen fogadunk, a megvalósításra törekszünk, vagy megvalósítható alternatívát javaslunk. A vágyott komplett enteriőr megvalósításához készek vagyunk új ötletek megvalósítására is.
 

Milyen szempontokat veszünk figyelembe a komplett enteriőr

megvalósításánál?

Számunkra egyaránt fontos a minőség, a design, valamint a megfelelő funkcionalitás, de a legfontosabb minden esetben ügyfeleink legnagyobb fokú elégedettsége. Ennek érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk, a legapróbb részletekre is a legnagyobb figyelmet fordítunk. Egyedi igényeinek nem szabunk gátat!
 

Egyedi komplett enteriőr tervezése


Amennyiben tervezésre van szükség, abban is rendelkezésre állunk, és bizonyára korábbi munkáinkból is tud a megrendelő ötletet meríteni. Fő szempont a komplett enteriőr tervezésnél, hogy ügyfelünk igényeit maximálisan felmérjük, és szoros együttműködésben lehetőségeket tárjunk elé, hogy a projekt végén a megrendelő is és mi is maximálisan elégedettek legyünk az eredménnyel. Egy konyha tervezésénél például rengeteg szempontot kell figyelembe venni, hiszen mind tudjuk, hogy nagyrészt az a lakótér központi helyisége, különösen, ha egy légtérben található a nappalival, étkezővel. Fontos, hogy legyen jól használható, kompakt, könnyen kezelhető, esztétikus, és kényelmes. Természetesen a prioritást a megrendelő határozza meg, azonban tapasztalatunkra alapozva javaslunk lehetőségeket, a tökéletes végeredmény érdekében.



 

Aliante Build

Ajánlatkérés